Costuri transport si transport gratuit
In cazul in care ai ales livrarea prin curierat rapid, exista urmatoarele situatii:

Comanda    SAMEDAY    Fan Courier
0 - 200 lei        15 lei        35 lei
peste 600 lei Transport gratuit

Costurile de transport prin SAMEDAY sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului. Pentru Fan Courier poate exista o taxa suplimentara, in functie de numarul de kilograme suplimentare si de kilometri suplimentari - pentru a verifica acoperirea Fan Courier, click aici: https://www.fancourier.ro/acoperire/


Procesarea comenzilor si livrarea coletelor
Comenzile online se proceseaza in maxim 48 de ore lucratoare de la trimitere iar cele trimise in weekend se proceseaza in ziua de luni.


Modificare sau anulare comanda
Daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la numarul de telefon: 0724870025


Modalitati de livrare
livrare prin serviciul de curierat rapid;


Garantie produse
Produsele comercializate pe site-ul TargulPescarilor.ro, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele Europene.

Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.


14 zile drept de retur
Pentru comenzile online, trimise prin curierat rapid, ai 14 zile calendaristice in care te poti razgandi si poti returna produsele fara invocarea unui motiv (conform ordonantei de urgenta 34/2014).

Dupa receptia produselor si verificarea lor, vom face demersurile necesare pentru returnarea sumei de bani, direct in contul tau bancar, mai putin ,taxele de transport.